Čiča Ilijina br 6 Tel: 011-2-447-447, 011-2-448-488
Mobilni: 065-3-448-488, 064-12-00-720


Zašto Millenium Medic?Najsavremenija oprema bez rizika ljudske greške.Vrhunski tim specijalista Vama na usluziRezultati istog dana !Ljubazno i stručno osobljePovoljnosti za naše najvernije klijente

Zašto Millenium Medic?

Prijatan ambijent, stručno osoblje, savremeni aparati, pouzdana i brza dijagnostika.
Radno vreme radnim danom od 08-18 časova subotom od 08-15 časova

Mikrobiologija

Laboratorija - Mikrobiologija

U mikrobiološkoj laboratoriji se standardnim mikrobiološkim tehnikama pomoću najsavremenije opreme i vrhunskih aparata obrađuju sve vrste uzoraka, brisevi grla, nosa, urina, stolice (koprokultura i stolica na parazite - helminte), genitalni uzorci (sperma) i krv (hemokultura), kože i sluzokože, sputuma (ispljuvak). U našoj laboratoriji se takođe vrši ispitivanje genitalnih briseva na prisustvo Chlamydiae, Mycoplasme i Ureaplasme. Danas oni predstavljaju glavne uzročnike steriliteta oba pola.

Hlamidije, mikoplazme i ureaplazme su najčešći uzročnici seksualno prenosivih bolesti koje izazivaju hronična oboljenja genitalnih organa, često praćena sterilitetom. Prisustvo ovih mikroorganizama u cervikalnom, uretralnom brisu i u urinu kod muškaraca, se utvrđuje osetljivim metodama (ELISA, komercijalni biohemijski testovi) kojima se određuje njihov broj i koncentracija u uzorku, a za mikoplazme i ureaplazme i osetljivost na antibiotike.